e safety

e twinning çalışmalarımız

Şbt

9 Şubat 2021 güvenli internet günü etkinliklerimizi covid-19 kısıtlamaları nedeniyle uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirdik. Okulumuz öğretmenleri olarak eş zamanlı bir şekilde e-Twinning projeleri ile ilişkilendirerek e-safety day gününü kutladık.  Çevrimiçi ortamlarda çocuklarımızın güvenliğini sağlamak için bilgilendirmeler yaptık. İnternette güvende kalmanın   şifreleri,  kötü yazılımlardan korunma yolları, akıllı cihazları kullanırken dikkat etmemiz gerekenler ve sosyal medya kullanımı konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdik. Hem bilgilendirici hem de eğlendirici etkinlikler yaparak güvenli internet günümüzü kutladık.

Şbt

Okulumuz a-safety label bronz etiketini 2019 Kasım ayı itibariyle almıştır.

Şbt

Günlük hayatımızın bir parçası olarak hepimiz dijital teknolojilerle yaşıyoruz. Çocuklarımızın dijital teknolojiler aracılığıyla mevcut olan fırsatları en iyi nasıl kullanacaklarını bilmelerini sağlamak için, bunları nasıl kullanacaklarını bilmeleri ve anlamaları gerekiyor. Bunun mümkün olan en güvenli ortamda yapılmasını sağlamak için, evde, okulda, dışarıda; ya arkadaşlarıyla ya da yalnız olduğu zaman, tüm okulların açık ve özlü bir Okul Politikasına sahip olması gerekmektedir. Bu nedenle okulumuzda e güvenlik kurulu oluşturulmuş olup okul güvenlik politikamız hazırlanmıştır.